Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

NOVINKA Arganový olej 100% BIO + video

Čistý arganový olej v bio kvalitě doplňuje řadu přípravků SynCare, které jsou určeny pro masáž pokožky obličeje a těla. Výjimečnost přípravku spočívá nejen ve faktu, že se jedná o vzácný typ rostlinného oleje, ale také v skutečnosti, že použití oleje daleko přesahuje oblast kosmetické masáže. Arganový olej je vhodný rovněž pro samostatnou aplikaci na pokožku, na vlasy a nehty. Tím se neobyčejně rozšiřuje potenciál jeho použití.

Blahodárný účinek pro pokožku a vlasy206

  • 100% bio arganový olej
  • regeneruje pokožku
  • dodává jemnost a vláčnost
  • chrání a vyživuje vlasy
  • vhodný pro masáže

Účinek přípravku

Přípravek je vhodný jak pro samostatnou masáž pokožky obličeje a těla, tak pro aromaterapeutickou masáž, při které jsou přidány esenciální silice. Při samostatné aplikaci na kůži má araganový olej intenzivní hydratační účinky, působí proti suchosti pokožky a podporuje elasticitu kůže. Po slunění snižuje riziko projevů spálení pokožky. Při aplikaci na vlasy jim propůjčuje hedvábnouj jemnost, ale současně je posiluje a zvyšuje jejich elasticitu.

Arganový olej 100% BIO v péči o vlasy a nehty

Arganový olej bývá někdy označován jako kosmetické zlato mezi oleji. Je to dáno nejen jeho obtížným získáváním, ale také mimořádně příznivými vlastnostmi pro pleť, vlasy i nehty. Zatímco masáž a péče o pokožku pomocí arganového oleje je již rozšířená, kosmetické využití pro výživu vlasů a nehtů je dosud opomíjené. To, co předurčuje vhodnost arganového oleje pro ošetření jak vlasů, tak nehtů, je vysoký obsah polyfenolů a fytosterolů, které mají schopnost pronikat i přes silnou kolagenní vrstvu vlasů a nehtů. Dostávají se až ke kortexu, kde působí především výživně a regeneračně.

Arganový olej 100% BIO (206) v péči o vlasy. Pár kapek oleje dávkujeme do dlaní a vetřeme jej do konečků vlhkých vlasů. Zábal na vlasy - do dlaně naneseme malé množství Masky na vlasy s arganovým olejem (182 - uvedení na trh v lednu 2018) a přidáme cca 10 kapek Arganového oleje 100% BIO. V péči o nehty přikápneme jednu kapku na nehet, olej rozetřeme a necháme jej vstřebat. Olej je možné přidat i do některého krému a poté nanést na nehet.

shutterstock_575269522

Rozdíly mezi bio a konvenčními rostlinnými oleji

Produkce ekologického zemědělství v oblasti pěstování rostlinných produktů se zaměřuje především na udržitelnost celého procesu. Plodiny pro získávání bio olejů nesmí být chemicky ošetřovány a půda musí být uchovávana v přirozeném stavu. Bio oleje jsou méně standardizovány než konvenční. Mohou mít odlišnou vůni, barvu, případně i konzistenci, ale měly by být prosty zbytků chemických hnojiv.

Podívejte se na naše nové video o arganovém oleji! https://youtu.be/-5VspR-P_RA

Snímek obrazovky 2017-09-16 v 12.42.05

Zpět na přehled článků