Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

NOVINKA - Antioxidační sérum C & E & D

Představujeme NOVÉ sérumSérum antioxidační, které se může plným právem pyšnit dovětkem vitaminová bomba, jelikož je doslova nabité vitaminy, ale také dalšími aktivními látkami.

 

118

Antioxidační sérum C & E & D

  • intenzivní vitaminový koktejl
  • má omlazující účinky
  • podporuje regeneraci pleti
  • projasňuje a povzbuzuje pleť
  • velmi dobře hydratuje

Více informací 

  

 

Doporučení věku: Sérum je vhodné zejména pro pleť +35 a +55.

Základní popis a balení: Sérum je možné označit za skutečný multivitaminový koktejl pro pleť. Podobných kosmetických přípravků s vysokými koncentracemi vitaminů je na českém trhu málo. Sérum je doslova nabité vitaminy, které jsou doplněny o rostlinné extrakty. Proto lze příznivý účinek očekávat ihned po aplikaci. Zákazníky mile překvapí, že sérum je krémové povahy. To samo osobě propůjčuje přípravku bohatost a předurčuje jej k výživnému účinku. Současně je nezbytné zdůraznit další významnou vlastnost séra – schopnost intenzivně hloubkově hydratovat pokožku. Ta je zprostředkována především D-panthenolem (forma vitaminu B5), který je využíván také v mnoha léčivých přípravcích.

Charakter přípravku: emulze oleje ve vodě bez přítomnosti minerálních olejů a živočišných surovin

Použití: Před aplikací séra můžete pleť zvlhčit REVITALIA revitalizující celulární vodou s kyselinou hyaluronovou (187). Poté naneste na pleť 3 kapky séra (čelo, pravá tvář, levá tvář) nebo 6 kapek séra (čelo, pravá tvář, levá tvář, přední strana krku, pravá a levá strana dekoltu) a bříšky prstů zapracujte sérum do pokožky. Následně můžete nanést v tenké vrstvě OXYGENIA O2 - krémovou liftingovou a oxigenační masku CPK (157).

 

 

 

Hlavní účinné látky:

Vitaminy jsou přítomné ve formě esterů nebo eterů. V kůži jsou rozkládány na volné formy vitaminů. Tyto formy jsou rozpustné v tucích a mohou tak pronikat do kůže přes ochranou tukovou bariéru. Vitaminy jsou rozptýleny v arganovém oleji. 

Vitamin A (retinol, axeroftol), INCI: Retinyl Palmiate – regenerace, podporuje hojivé procesy v kůži.

Vitamin D (kalciferol), INCI: Cholecalciferol PEG-12 Ether – podpora obranyschopnosti kůže.

Vitamin E (tokoferol), INCI: Tocopheryl Acetate – silný antioxidant, přímá ochrana       před stárnutím kůže.

Vitamin C (kyselina askorbová), INCI: Ascorbyl Palmitate – silný antioxidant, podporuje regeneraci kůže a hojivé procesy v kůži.

D-panthenol (forma vitaminu B5), INCI: Panthenol – hloubkové hydratační účinky, podporuje hojivé procesy, udržuje celistvost kožního povrchu. 

serum-antioxidacni

 

Bylinné účinné látky:

Skvalan, INCI: Squalane – rostlinný lipid pro ochranu a výživu pokožky.

Myrta obecná, INCI: Myrtus Communis – regenerace pleti, příjemná vůně.

Třezalka tečkovaná – extrakt, INCI: Hypericum Perforatum Flower/Twig Extract – podpora regeneračních procesů zejména po poškození UV zářením při opalování.

Ostropestřec mariánský – extrakt, INCI Silybum Marianum Extract – silný antioxidační účinek, omezuje projevy stárnutí pleti.

Rozmarýn obecný – extrakt, INCI Rosmarinus Officinalis Extract – podporuje obnovu kolagenu a brání jeho poškozování.

Bisabolol, INCI: Bisabolol – zklidňuje podrážděnou pleť, tlumí sklon k začervenání pleti.

 

Celková koncentrace přímých účinných látek v séru je 5%.

Zpět na přehled článků