Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

VIDEO NanoCare vitamínová pleťová maska

NanoCare vitaminová pleťová maska (143) reprezentuje moderní trend ve vývoji kosmetických přípravků, které kombinují speciální textilní materiály s aktivními kosmetickými složkami. Výsledkem je zvýšení účinku látek, které lépe pronikají do pleti a neztrácí se například odparem z povrchu pokožky.

nano-care-maska-baleniNanoCare vitaminová pleťová maska (143) obsahuje jemná nanovlákna, ke kterým jsou poutány důležité vitaminy. Ty se aktivují zvlhčením masky a následně prostupují intenzivně do pleti. Současně struktura masky chrání pokožku před průnikem mikroorganizmů a nečistot z okolí. Významně se tak zvyšuje hygienická úroveň péče, kdy kosmetička se nedotýká povrchu pleti klientky. Nesmí být opomenuta ani vysoká ekologičnost přípravku, protože všechny složky nanomasky jsou 100% biorozložitelné.

Balení 

Balení v sáčku – čistá hmotnost 25 g.

Komu je přípravek určen

Maska je zvláště vhodná pro výživu a zpevnění pletí +35 a +55, ale lze ji aplikovat u jakékoli pleti.

Použití

Zvlhčete pleť nejlépe HYDROGENIÍ biominerálním tonikem ve spreji (175) a následně aplikujte například Sérum mořské liftingové (302). Vyjměte masku z obalu, odstraňte ochrannou netkanou textilii, světlejší stranou přiložte masku na pleť a zvlhčete ji tonikem. Po 10 až 15 minutách masku sejměte a její zbytky odstraňte.

Konzervační látky:

benzylalkohol, fenoxyetanol

Účinné látky

vitamin C, INCI: Sodium Ascorbate – regenerace a antioxidační účinek; pantenol, INCI: Panthenol – podpora jemnosti struktury pleti; pyridoxin, INCI: Pyridoxin HCl - regenerační účinek

 

Jak kombinovat séra s nanomaskou?
NEBOJTE SE EXPERIMENTOVAT SE SÉRY

Pleťové masky jsou často vhodnými kandidáty na kombinaci s pleťovými séry. Ve většině případů se vzájemně doplňují a zvýšují společný účinek. NanoCare vitaminová pleťová maska (143) je specifická mimořádnou kapacitou pro aktivní látky. Pokud pod tuto masku aplikujete sérum, naváže se do ní a nano vlakna postupně uvolňují účinné látky do pleti. Nanomaska tedy především zvyšuje výsledný efekt séra. Pokud je například jeho účinkem hydratace, bude díky masce tato vlastnost významně podpořena. To stejné platí pro působení regenerační, liftingové nebo antioxidační. Podmínkou je, aby byla nanomaska po celou doba aplikace dostatečně zvlhčena.

 

Nano UV filtry

V kosmetice jsou nanomateriály stále ještě relativně vzácné. Výjimku tvoří anorganické UV filtry, které jsou dnes již značně rozšířeny. Používá se oxid titaničitý a oxid zinečnatý. Pokud jsou rozemlety až na velikost nanočástic, ztrácí schopnost vytvářet na kůži nežádoucí bělavý film, ale zachovávají si účinek UV filtrů. Nano UV filtry mohou být používány ve všech přípravcích, s výjimkou aerosolových rozprašovačů.

 

Zpět na přehled článků