Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Poradna

<< 1 | 2 |

3

| 4 | 5 | 6 | >>
odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, Ráda bych vzhledem ke svému věku 50 let ucelenou řadu vhodné pleťové kosmetiky. Pleť mám smíšenou, citlivou, místy červenou a kolem nosu popraskané žilky, rozšířené póry. Co byste mi prosím doporučili za přípravky komplexní péče? Doma používám ultrazvukovou špachtli a galvanickou žehličku. Moc děkuji za váš čas

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na čištění Vaší pleti bych Vám doporučila Čisticí emulzi (310) a na dočištění Zklidňující a výživné tonikum (311). Na rosaceu používejte DECONGENESIA CC krém (112), pro denní péči o pleť si zakupte RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196). Na rozšířené póry používejte čistící masku (132). Ultrazvukovou špachtli na místa s rozšířenými žilkami nepoužívejte.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, ještě bych chtěla poradit kyselinu hyaluronovou na citlivou pleť. Sérum, nebo krém?Děkuji za odpověď

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na citlivou pleť bych Vám doporučila RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196).

Michaela Martináková

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na citlivou pleť bych Vám doporučila RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, potřebuji poradit pleťový krém pro mou maminku. Je jí 85 let a má velkou alergii na lanolin. Který by jste doporučili? Děkuji Poláková

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, jakou má maminka pleť? Můžete mi ji lépe specifikovat na email poradkyne@syncare.cz

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, zakoupila jsem jsem vaši sadu kosmetiky na velmi citlivou pleť a vím jak postupovat při odlíčení pleti ale chtěla bych poradit jestli když si odlučuji make up, mám si před tím obličej navlhčit a pak navlhčit tampón a nanést odličovací emulzi a pak obličej ještě opláchnout a pak nanést tonikum a následně na tonikum hned krém? děkuji za odpověď

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, vlhčit obličej nemusíte. Po odlíčení emulzí dočišťujete pleť tonikem, které také nesmýváte. Na dobře vyčištěnou pleť nanášíte krém, pod krém popřípadě můžete nanést také sérum.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, je možné/vhodné používat Oční krém 100% kys.hylauronová také na horní víčka?

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, krém bych na horní víčka nepoužívala, může se Vám dostat do očí.

Michaela Martináková

odpovězeno
Diagnostika pleti v Olomouci

Dobrý den, ráda bych se Vás optala, zda-li plánujete v blízkém časovém horizontu (v r. 2024) návštěvu v Olomouci, za účelem Diagnostiky pleti - zdarma? Předem děkuji za odpověď. K.

Re: Diagnostika pleti v Olomouci

Dobrý den, dotaz jsem předala příslušné reprezentantce.

Michaela Martináková

odpovězeno
Dotaz

Dobrý den prosím o radu jaké přípravky si zakoupit pro velmi citlivou pleť, věk 35, aknozni, místy suchá ( smíšená), mám sklon i k začervenání pleti. Od čištění po péči. Děkuji moc

Re: Dotaz

Dobrý den, na čištění Vaší pleti bych Vám doporučila Čisticí emulzi (310) a na dočištění Zklidňující a výživné tonikum (311). Na rosaceu používejte DECONGENESIA CC krém (112), pro denní péči o pleť si zakupte RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196). Na případné akné nanášejte lokálně Gel při aktivní akné (122).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, je mi 63 let a potřebuji poradiť vhodné produkty z Vaší kozmetiky na ošetrení svojí pleti. Mám suchou a veľmi citlivou pokožku. Často se mi stáva, že moje kůže z nevyzkoušených přípravků zůstane podráždená a někdy se vysypou i vyrážky. Jen na nose a brade mám pokožku mastnejší. Děkuji za radu. Jana

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na čištění pleti doporučuji Zklidňující micelární odličovač (154), na dočištění poté Zklidňující a výživné tonikum (311). Krém pro denní péči RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová (196).

Michaela Martináková

odpovězeno
Dotaz na produkty

Dobrý den, začala jsem chodit k nové kosmetičce, která mi doporučila vaši kosmetiku. Prosím o doporučení konkrétních produktů, které si hodlám zakoupit pro komplexní péči péče o pleť. Je mi 62 let, mám od mládí spíše smíšenou - mastnější pleť. Žádné alergie nemám. Děkuji mnohokrát.

Re: Dotaz na produkty

Dobrý den, na čištění si zakupte Čisticí a odličovací mléko (171) a na dočištění Hydratační tonikum (151). Pro denní péči bych Vám doporučila Denní krém 100% kyselina hyaluronová (190), pod krém můžete nanést navíc ještě MULTI VOLUME 100% kyselina hyaluronová sérum (184).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, poradili byste mi prosím každodenní rutinu na citlivou, aknozní pleť pro věk 35? Dekuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, abych Vám mohla poradit, potřebuji lépe znát Vaši pleť. Prosím, napište mi na email poradkynevsyncare.cz, bylo by nejlepší, kdyby jste poslala také foto Vaší pleti. Děkuji.

Michaela Martináková

odpovězeno
galvanická žehlička

dobrý den, lze u vás zakoupit nějaká séra nebo gely pro použití galvanické žehličky? A je opravdu nutné používat pouze speciální přípravky při použití galvanické žehličky?

Re: galvanická žehlička

Dobrý den, pod galvanickou žehličku nejdříve naneste sérum, můžete použít například sérum intenzivně hydratační (135), poté naneste hydratační gel (121).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Který krém MediCare obsahuje kolagen?

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, z krémů řady MediCare je to Neoderm krém (265).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den.. Podle kosmetičky mám v okolí nosu žilky.. Prý mě pleti vadí střídání tepla a chladu... Můžete doporučit přípravky.. Děkuji Beinhauerová

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na rozšířené žilky si zakupte DECONGENESIA CC krém (112). Abych Vám lépe doporučila denní péči o pleť, potřebuji znát více informací - například Váš věk a typ pleti. Můžete mi napsat na emailovou adresu: poradkyne@syncare.cz. Děkuji.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, moje dcera 15 let trpí těží formou akné, má zarudlé fleky, hnisavá místa a dělají se ji odkožní boule. už jsem zkoušely různé věci a i když je to hodně o psychice, ráda bych se zteptala na některé vhodné přípravky z Vašeho sortimentu včetně makepu pro akné. Koukala jsem i na doplněk stravy a gel , který by měl předcházet zánětům. Děkuji Vám za odpověď

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, denní rutinu bych doporučila tuto: Očištění pleti – čistící gel anti-akné (170), přípravek dát na navlhčené dlaně a protřít celý obličej Dočištění – micelární tonikum anti-akné (126), kosmetický tampon se navlhčí tonikem a potírá se jím pleť. Na dokonale dočištění obličej nanášejte gel na aktivní akné (122), sérum se nechá vsáknout a kryje se krémem – GlycoRETINAL +C krém (162). Jednou do týdne může aplikovat masku anti-akné (125). Doporučím ještě doplněk stravy AcneNORM – dermonutraceutikum (919). Samozřejmě pravidelně navštěvovat kosmetičku.

Michaela Martináková

odpovězeno
doplňky

Dobrý den,chci se prosím zeptat, zda můžu užívat zároveň AcneNorm a Kolagen a kyselina hyaluronová? děkuji Tomčíková

Re: doplňky

Dobrý den, můžete užívat AcneNorm i Kolagen a kyselinou hyaluronovou, ale neberte je dohromady ve stejný čas, rozdělte si je v průběhu dne.

Michaela Martináková

odpovězeno
Rosacea

Dobrý den. Co prosím na Rosaceu? Večer pleť suchá a ráno mastná.Jsem v přechodu. Možná i proto. Děkuji Soňa Diasová

Re: Rosacea

Dobrý den, na rosaceu si zakupte DECONGENESIA CC krém (112). Na denní péči můžete používat krém 100% kyselina hyaluronová (190) a na noc noční krém 100% kyselina hyaluronová (186) nebo Renovia výživný krém (100) .

Michaela Martináková

odpovězeno
Marieeee

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám mastnou pleť a taky citlivou a denně suchou nevím co má tedy používat za kosmetiku na plet tedy myslím gel na umývání pleti a krém dekuju za odpověď preju krásný den

Re: Marieeee

Dobrý den, mastná pleť neznamená, že je hydratovaná. Píšete, že přes den je pleť suchá, mastnou máte tedy pouze T zónu? Abych Vám lépe poradila bude nejlepší, když mi napíšete na email: poradkyne@syncare.cz, pokud máte fotografii Vaší pleti, můžete ji do emailu přiložit. Děkuji.

Michaela Martináková

odpovězeno
Nicream a Hydratační gel

Dobrý den, rád bych se zeptal ohledně používání těchto dvou krémů. Mám citlivější pokožku se sklonem k růžovce. Paní kosmetička mi doporučila používat přes den nicream. Na noc používám už delší dobu hydratační gel. Rád bych se zeptal, jestli mohu navečer použít hydratační gel a poté ještě menší vrstvu nicreamu, nebo by se neměly míchat? Moc děkuji : )

Re: Nicream a Hydratační gel

Dobrý den, ano, doporučuji hydratační gel překrývat ještě navíc krémem. Na rozšířené žilky bych Vám poté doporučila používat DECONGENESIA CC krém (112).

Michaela Martináková

odpovězeno
Zpevnění pleti na obličeji a krku

Dobrý den,prosila bych o radu ,co se používá nebo doporučuje na zpevnění pleti v obličeji a krku.Je mi 58 let,jsem vysoké štíhlé postavy,stále aktivní ,na svůj věk se vůbec necítím a proto bych rada ,pokud by to trošku šlo zpevnila svou pleť.Plet je sucha a povadlá i když používám nějaké krémy .Zivotospravu bych řekla,ze msm v pořádku,spánek i procházky a pohyb také .Moc dekuji za odpověď a přeji hezky den.Lucie

Re: Zpevnění pleti na obličeji a krku

Dobrý den, dopřávejte pleti hydrataci, zejména teď v zimním období. Doporučovala bych Vám zakoupit si zimní krém (362) a krýt jej denním krémem např. (190,194). Péči můžete doplnit sérem MULTI VOLUME 100% kyselina hyaluronová (184).

Michaela Martináková

odpovězeno
Cuperoza

Do ry den chtěla jsem se zeptat jestli děláte přípravky na cuperozu kluk 14 let má to kolem nosu děkuji a ještě připomínka ráda u vás nakupuji ale teď poslední dobou mi vadí že u přípravku nejdou dávkovače nefungují třeba u tonikum hydratační diky

Re: Cuperoza

Dobrý den, ano, na rozšířené cévky nabízíme DECONGENESIA CC krém (112). Co se týče hydratačního tonika, zkontrolujte, že je pumpička dotažená a otočte lehce horní částí pumpy ve směru hodinových ručiček vlevo, rozpětí cca 2cm. Pokud by Vám ani v tomto případě nefungovalo, obraťte se prosím na reklamace@syncare.cz

Michaela Martináková

odpovězeno
Zimní krém

Dobry den, rada bych se zeptala, kdy bude v prodeji baleni zimniho kremu 75ml. Chtela jsem si jej ted znovu objednat, protoze prvni baleni mi uz dochazi a v prodeji je zatim pouze 30ml. Je to uzasny krem na podzim a zimu. Pouzivam jej uz tretim rokem od rijna a az skoro do dubna a nedam na nej dopustit. Dekuji za odpoced a preji krasny den. Blanka Francova

Re: Zimní krém

Dobrý den, zimní krém se již bude prodávat pouze v 30 ml balení.

Michaela Martináková

odpovězeno
PERIODERM

Dobrý den, je možné používat Perioderm jako denní krém, nebo pouze na postižená místa periorální dermatitida, v mém případě okolo nosu, očí a na bradě? Děkuji

Re: PERIODERM

Dobrý den, Perioderm používejte lokálně na periorální dermatitidu.

Michaela Martináková

odpovězeno
Sluněni

Dobry den., prosím co použit na obličej po opalování ,pleť 50 let ?

Re: Sluněni

Dobrý den, po opalování dodejte pleti hydrataci. Používejte Hydrogenii tonikum ve spreji (175) a krém dle typu pleti.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, jak často mužů používat masku na oči a pleť, značka syncare liftingova? Je to na denní použití? Nikde jsem takovou informaci nenašla, děkuji, Lenka Darážová

Re: Vzkaz z WWW

Masku používejte 2x - 3x týdně.

Michaela Martináková

odpovězeno
doporučení

Dobrý den, prosím o doporučení krému, denní a noční. Je mi 44let a mám velmi suchou pokožku, na čele pomalu vzniká narůžovělý trojúhelník s občasnými pupínky. Jsem zvyklá na velké promaštění a nejvíce s velkou úlevou mi pomáhá z lékárny Lipobáze repair. Tedy mám vždy pokusy o jinou kosmetiku, ale vždy se k lipobázy vrátím. Tedy zkusím pokus i u vás. Kdysi dávno mi kosmetička párx aplikovala vaši kosmetiku a snad jsem měla i krém a vím, že vyhovoval. Ale tenkrát pleť byla zdravoučká. Děkuji...Eva

Re: doporučení

Dobrý den, doporučila bych používat hydratační gel (121) a krýt jej krémem RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196). Co se týče pupínků a narůžovělého trojúhelníku, bude nejlepší jej vyfotit a poslat na email poradkyne@sycare.cz, abychom Vám mohli lépe poradit.

Michaela Martináková

odpovězeno
Používání kosmetických přípravků v těhotenství

Dobrý den, aktuálně používám sadu Anti akné: Micelární tonikum anti-akné, Čisticí gel anti - akné, Gel anti - akné, SEBUNORM krém, Čisticí maska. Lze tyto přípravky používat bezpečně i v těhotenství? Děkuji.

Re: Používání kosmetických přípravků v těhotenství

Dobrý den, jakékoliv kosmetické přípravy můžete s naprostým klidným svědomím používat v těhotenství. Kosmetické přípravky nepronikají do krevního řečiště. Jedná se o povrchové účinky kosmetických přípravků.

Michaela Martináková

odpovězeno
Citlivá pleť

Dobrý den, je mi 35 let, mám citlivou pleť s častým začervenáním v oblasti tváří a nosu, občas mám přecitlivělá víčka. Jaké produkty byste mi doporučili a lze je užívat v období těhotenství a kojení? Děkuji

Re: Citlivá pleť

Dobrý den, na čištění Vaší pleti bych Vám doporučila Čisticí emulzi (310) a na dočištění Zklidňující a výživné tonikum (311). Na rosaceu používejte DECONGENESIA CC krém (112), pro denní péči o pleť si zakupte RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz na krém

Dobrý den, je mi 20 let. Mám suchou citlivou pleť a zároveň se mi tvoří akné. Jaký denní krém a případně i noční byste mi doporučili? Děkuji

Re: Vzkaz na krém

Dobrý den, na suchou pleť bych Vám doporučila Krém na suchou pleť denní CPK (204), popřípadě Nicream (105), jestli máte hodně citlivou pleť. Na lokální akné nanášejte Gel při aktivní akné (122). Určitě nepoužívejte přípravky anti akné na celou pleť, protože obsahují antibakteriální složku, která by Vaši pleť ještě více vysušovala.

Michaela Martináková

odpovězeno
Rozšířené póry v oblasti nosu a tváří

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, jaký produkt byste mi doporučili na čištění a zmenšení rozšířených pórů v oblasti nosu a tváří? Předem děkuji za odpověď.

Re: Rozšířené póry v oblasti nosu a tváří

Dobrý den, na čištění pleti bych Vám doporučila Čisticí gel CPK (156), který můžete smýt vodou. Na čištění pórů si zakupte Čistící masku (132) a na jejich následné stažení Sérum adstringentní (108).

Michaela Martináková

odpovězeno
Silice

Dobrý den, mohu Vaše silice (například pomerančová nebo levandulová) použít i do aromadifuzeru? Děkuji

Re: Silice

Dobrý den, ano silice můžete použít i do aromadifuzéru.

Michaela Martináková

<< 1 | 2 |

3

| 4 | 5 | 6 | >>