Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Poradna

<<

1

| 2 | 3 | 4 | >>
Prosba o radu

Dobrý deň, bola som na diagnostike pleti (nie v rámci Syncare) a dozvedela som sa, že mám zvýšenú produkciu mazu, ale zároveň dehydratovanú a suchú pleť. Mám zároveň aj akné a citlivú pleť. Krémov som už vyskúšala viacero od rôznych značiek, ale zatiaľ mi žiaden určený na aknóznu pleť nevyhovoval a väčšinou mi ju skôr vysušil. Momentálne som začala aj liečbu liečivým prípravkom Epiduo FORTE, po ktorom je pokožka ešte suchšia. Vedeli by ste mi odporučiť niečo z rady Syncare? Zatiaľ mám skúsenosť len s vaším NICREAM krémom, ktorý mi po dlhej dobe pokusov a omylov zatiaľ celkom sedí. Ďakujem. Prajem pekný deň

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den,mám dotaz,je glycoretinal krém vhodný pro zralou pleť??mám smíšenou pleť a je mi 62 let

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, spíše bych Vám doporučila denní krém 100% kyselina hyaluronová (190), který Vaší pleti dodá hydrataci a nezanechá ji mastnou. Na noc si poté zakupte výživnější krém Neovitalii (194), která bude pleť přes noc regenerovat a vyživovat.

Michaela Martináková

odpovězeno
Galvanická žehlička a plánování těhotenství

Dobrý den, jednou za 2 měsíce chodím na kosmetiku,kde mi obličej čistí galvanickou žehličkou nebo ultrazvukovou špachtlí. Právě jsem si přečetla že ošetření v těhotenství není vhodné. Ale plánují otěhotnět tak se chci zeptat jestli na tohle ošetření pleti mohu chodit do doby než zjistím že jsem těhotná. Nebo s ním raději hned přestat? Minule jsem byla na kosmetice v 7tt a ten týden jsem i o to přišla. ( Chápu že to s tím nemuselo souviset ale chtěla bych znát i Váš názor. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Re: Galvanická žehlička a plánování těhotenství

Dobrý den, může to s tím souviset. Pokud se snažíte otěhotnět, vyhněte se ošetření s galvanickou žehličkou a špachtlí. Na samotnou kosmetiku chodit můžete.

Michaela Martináková

odpovězeno
Rozšířené červené žilky na tvarich

Dobrý den, od dětstvi mám rozšířené a popraskané červené žilky na tvarich. Pleť mám citlivou. Věk 36let. Prosím o doporučení mycího přípravku na obličej, odliceni, krém, výživu. Dekuji

Re: Rozšířené červené žilky na tvarich

Dobrý den, na čištění si zakupte čistící emulzi (310) a na dočištění zklidňující a výživné tonikum (311). Na červené žilky používejte přes den DECONGENESIA CC krém (112) a kryjte jej Nicreamem (105). Na noc můžete používat DECONGENESIA sérum (113). Péči doplňte tabletkami RejuDerm (923).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mohu poprosit o doporučení krému po opalování. Plet mám citlivou, opalování do červena. Děkuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, doporučuji nanášet krém s vyšším faktorem, pokud se opalujete do červena. Po opalování můžete používat na tělo Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová (173), na obličej ochrannou emulzi (260).

Michaela Martináková

odpovězeno
akné

Dobrý den, potřebuji poradit produkty na jizvy po pubertálním akné u syna , děkuji Juranová

Re: akné

Dobrý den, abych Vám mohla lépe poradit, potřebuji znát více informací (věk syna, zda se u něj vyskytují záněty atd). Prosím, napište mi více informací na email poradkyne@syncare.cz. Děkuji.

Michaela Martináková

odpovězeno
Odolná rtěnka

Dobrý den, pro mamku mé přítelkyni dárek ve formě rtěnky s jednoduchým, ale zároveň složitým kritériem. Rtěnka by se neměla rozmazat po celém šálku kávy hned po prvním napití. Měla by být nejlépe matná a v barevné kombinaci fialové a hnědé. Budu vděčný za radu.

Re: Odolná rtěnka

Dobrý den, bohužel tento sortiment nemáme v nabídce.

Michaela Martináková

odpovězeno
Pleť 55+

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, který krém(y) bude nejvhodnější pro maminku. Věk 57, pleť normální, okolo T zony maličko mastnější, celkově určitě ne suchá. Používá RenoHyal, ale ráda by změnu z důvodu oddělování fází. Uvažuji nad krémy 100% kys. hyal. a Renovia. U prvního je uvedeno ale 35+ a u druhého se trochu obávám, aby nebyl příliš mastný. Který je vhodnější třeba i pro nošení v létě? Celkově, co byste doporučila jako sadu denní, noční, oční krém? Děkuji

Re: Pleť 55+

Dobrý den, za rozfázování produktů se omlouváme, jednalo se nejspíše o špatnou šarži výroby. Pokud mamince vyhovoval Renohyal, nebála bych se používat Renovii. Popřípadě může na den aplikovat denní krém 100% kyselina hyaluronová (190), na noc výživný krém Renovii noční (100). Kolem očí může používat Oční krém 100% kyselina hyaluronová (185).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, Jaké přípravky mám používat, když je moje pleť normální až suchá, ale citlivá a náchylná na hormonální nerovnováhu ? Používám hydratační řadu a pleť se mi po ni mastí. Je mi 35 let. Předem moc děkuji za rady ?

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na čištění Vaší pleti bych Vám doporučila Čisticí emulzi (310) a na dočištění Zklidňující a výživné tonikum (311). Pro denní péči o pleť si zakupte RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová denní krém (196), který vyživuje a účinně hydratuje. Pro zvýšení účinku regenerace Vaší pleti 1x týdně aplikujte MACADAMIA PURE E výživnou masku (133).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den Je mi 46 a potřebovala bych poradit jake krémy a sera bych mela zvolit.Plet mam Malo hydratovanou,vrasky úměrně k věku.Diky Tereza

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, pro denní péči o pleť a její hydrataci používejte Renovii (117). Pod krém doporučuji nanášet hydratační gel (121). Sérum aplikujete intenzivní hydratační (135) a překrývejte krémem denním. Na noční výživu si zakupte NeoVitalii regenerační krém (194).

Michaela Martináková

<<

1

| 2 | 3 | 4 | >>