Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Poradna

<< 3 | 4 | 5 |

6

| 7 | 8 | 9 | >>
odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, hledám vhodnou péči na oblast očního okolí. Obecně mám citlivou a suchou pokožku a potřebuji oblast pod očima nějakým způsobem omladit a vypnout :-) Co byste mi prosím doporučili? Je mi 43 let. Děkuji.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, doporučila bych Vám Oční masku liftingovou CPK (140), která má regenerační účinky a hydratuje oční okolí a oční krém RENOVIA CPK (139), který chrání citlivou pleť okolo očí.

Michaela Martináková

odpovězeno
Dotaz

Dobrý den,již jsem se registrovala pod emailem jeryh@tiscali.cz a zapomněla jsem si poznamenat údaje,teď mi nejde se přihlásit Prosím,je možné u vás dohledat Děkeji HORÁKOVÁ

Re: Dotaz

Dobrý den, kdy jste si dělala registraci? Pod uvedeným emailem ani jménem Vás nemohu najít. Pokud máte IČ zašlete mi jej na adresu poradkyne@syncare.cz. Popřípadě se zkuste znovu zaregistrovat.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW - kosmetika pro malé divky

Dobrý den, Ráda bych se zeptala, jestli by některý z Vašich produktů byl vhodný pro 9ti letou dceru. Na nose a bradě se jí začaly objevovat první drobné pupínky a černé tečky. Děkuji za radu. Jarka

Re: Vzkaz z WWW - kosmetika pro malé divky

Dobrý den, nejspíše se jedná o náznak puberty u dospívající dívky. Jelikož pleť nevidím, je těžké Vám lépe poradit. Bude nejlepší, pokud mi obličej dcery vyfotíte a pošlete na email poradkyně@syncare.cz. Přeji hezký den.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, ráda bych si koupila ultrazvukovou špachtli, ale mám v čelisti nasazen kovový čep, na kterém mám metalo-keramickou korunku. Ráda bych Vás poprosila o radu, zda mohu ultrazvukovou špachtli používat nebo zda si mám vybrat jiný produkt. Jaké jsou prosím alternativy, pokud bych špachtli nemohla používat? Děkuji a jsem s pozdravem.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, ultrazvukovou špachtli můžete normálně používat. Pro více informací doporučuji navštívit náš web, kde naleznete také návod na použití ultrazvukové špachtle. Děkujeme.

Michaela Martináková

odpovězeno
kruhy pod očima

Dobrý den mám tmavé kruhy pod očima, maskuji korektorem a zkouším různé přípravky, ale bez úspěchu, máte pro mě nějaký tip? Děkuji předem za radu Jana

Re: kruhy pod očima

Dobrý den, pro redukci kruhů pod očima bych Vám doporučila přípravek Oftaxyl krém (104). Aplikujete 2x denně nejlépe ráno a večer pouze na oblasti postižení. Délka aplikace 60 dnů.

Michaela Martináková

odpovězeno
Solárium

Dobrý den. Prosím o radu. Před 2 dny jsem se příšerně spálila v soláriu v PL. Kdysi jsem chodila běžně. Nyní se nemůžu sotva pohnout jsem celá rudá ležím pouze na břiše avšak i to bolí. Mazala jsem panthenol sprejem, pomůže jen na chvíli. Sprchuju průběžně studenou vodou. Mám zimnice, přesto že kůže pálí a štípe.. doslova hoří. Prosím existuje něco co má okamžitý účinek úlevy? Děkuji moc !!

Re: Solárium

Dobrý den, paní Nikol, způsobila jste si akutní zánět kůže. Bohužel žádný přípravek pro okamžitý účinek neexistuje. Doporučuji na tělo natírat vychlazený bílý jogurt či tvaroh a kombinovat s tělovým balzámem (173), ovšem musíte počítat s tím, že Vám to pouze zklidní, kůže se musí regenerovat.

Michaela Martináková

odpovězeno
Pod galvaniku

Dobrý den, jakou kosmetiku doporučte pod galvaniku. Potřebuji čistící gel a potom gel nebo krém či sérum na zapracování po čištění. + vodivý sprej děkuji Hajdová

Re: Pod galvaniku

Dobrý den, u galvanické žehličky určitě najdete návod na používání. Při práci s žehličkou je vždy potřeba Gel pod galvaniku a ultrazvuk (520). Jestliže nejste kosmetička, tak Hydratační gel (121). Potom je už potřeba jen správné nastavení na žehličce - čištění nebo zapracování. Pro zapracování je možnost využít jakýchkoliv našich kosmetických sér dle aktuálního typu a stavu pleti. Tedy na dokonale vyčištěnou pleť naneste sérum, kryjte větším množstvím Hydratačního gelu a krouživými pohyby zapracovávejte účinné látky do pleti. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den,chtěla bych využít ve svém salonu chemický peeling.Je nějaké online školení?Děkuji Hanova

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, chemický peeling nelze absolvovat online. Předávám Váš kontakt na naši reprezentantku, která s Vámi probere možnosti školení. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Ultrazvuková špachtle

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu používat ultrazvukovou špachtli, když mi byla diagnostikována růžovka a čas od času se mi objeví perorální dermatitida.

Re: Ultrazvuková špachtle

Dobrý den, Ultrazvuk určitě můžete používat i v těchto případech. Naopak můžete pomocí ultrazvuku zapracovat do plet v případě růžovky Decongenesia sérum (113). Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Alne

Dobrý den, od malá trpím akné. Po nasazení antikoncepce se pleť zlepšila ale stále to není ono. Stále sucha a citlivá. Tváře mám stále zarudle a zvětšené póry. Je mi 20 let a jsem po porodu už 2 roky. Mohli by jste mi prosím doporučit, která řada by pomohla s těmito problémy ? Děkuji Vám moc předem za odpověď.

Re: Alne

Dobrý den, bez toho, aniž bych Vás osobně viděla nejsem schopna sestavit správnou péči. Píšete suchá a citlivá pleť přitom s akné.... Prosím alespoň o zaslání fotografie daného problému (poradkyne@syncare.cz) Je také možnost zajít přímo ke kosmetičce, která pracuje s našimi produkty. Mapu s kosmetičkami najdete zde: https://www.syncare.cz/salon-lekarna/ Bez odborné diagnostiku bohužel nejde doporučit správné kosmetické přípravky. Děkuji za pochopení.

Jana Peterková

odpovězeno
vhodný krém

Dobrý den, prosím, poraďte mi vhodný denní krém na moji pleť. Je mi 61 let, pleť mám smíšenou, hodně citlivou, vrásky kolem úst a očí asi přiměřeně věku, ale ráda bych je trochu zmírnila, pleť už je trochu povadlá. Děkuji za radu.

Re: vhodný krém

Dobrý den, základem každé péče je správní čištění pletí. Bez správného čištění nemá jakákoliv následná péče smysl a neuvidíte požadovaný výsledek. Čištění pleti - Čisticí a odličovací mléko (171) + dočištění pleti - Tonikum hydratační (151) Na dokonale očištěnou pleť aplikujte pár kapek Sérum intenzivní hydratační (135) Sérum kryjte denním/nočním krémem Renovia denní krém (117) Renovia noční krém (100) Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Dotaz

Dobrý den, prosím, jaké produkty na domácí použití a profi ošetření u zákaznice s kuperozou a velmi mastnou pletí hlavně oblast T zony? Děkuji za pomoc. Veronika

Re: Dotaz

Dobrý den, na profesionální ošetření doporučuji následující postup: - dokonalé očištění pleti (pleťové mléko, tonik) - Enzymový peeling. -Sérum decongenesia (113) + micro ampoules Venectine (30113) možno zapracovat galvanikou, popř. UTZ. Na konec ošetření Alginátová maska (737) + krém Decongenesia CC krém (112) Domácí použití : přípravky pro dokonalé očištění pleti. Decongenesia sérum (1113) + Decongenesia CC krém (112) Doplněk stravy RejuDerm (923). Děkujeme za dotaz,.

Jana Peterková

odpovězeno
Козметика

Само за Чехия ли е доставка на или може и за други държави.Моля да ми отговорите защото това е трето запитване към вас. Искам да поръчам от продуктите както за професионална така и за домашна употреба

Re: Козметика

Внасяме само в рамките на Чехия

Jana Peterková

Vzkaz z WWW

Dobrý den,je možné používat Psorican jako denní ev.nočni krem na oblicej při lupence?Objednala jsem jej a nyní nevím jestli není určen pouze k promazavani ložisek.Dekuji Ostadalova

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den,je možné používat Psorican jako denní ev.nočni krem na oblicej při lupence?Objednala jsem jej a nyní nevím jestli není určen pouze k promazavani ložisek.Dekuji Ostadalova

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, Psorikan svým složením může řešit spoustu problémů s pletí. Určitě můžete mazat na celý obličej, pokud Vám krém vyhovuje. Jen pozor neobsahuje UV filtr. Při pobytu na slunci kryjte ještě krémem s ochranným faktorem. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mám iritativní dermatitidu na rtech. V podstatě nesnesu skoro žádné rtěnky. Kůže na rtech je ztenčená a oslabená. Pužívám na akutní záněty bio lampu s červeným frekvenčním světlem Bio Stimul. Mohli byste mi doporučit nějaký hojivý přípravek na rty? Můj stav je v podstatě už chronický. Také bych potřebovala nějakou SPF ochranu na rty, ale s tím, jak mám okraje přecitlivělé se bojím cokoliv aplikovat. Děkuji S pozdravem

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na obnovení ochranné bariéry na rtech je vhodný Neoderm (265) s UV ochranou. Používejte 1--2x denně. Nejdéle však 1 měsíc. Děkujeme za dotaz,

Jana Peterková

odpovězeno
Radiofrekvence

Dobrý den, kde prosím najdu přehled ampulí vhodné pod radiofrekvenci. Používám serum s kmen. bunkami ( pod rf.určené) ale ráda bych využila i jiné možnosti. Děkuji. S pozdravem Kestlerová

Re: Radiofrekvence

Odpovězeno na mail.

Nela Pospíšilová

odpovězeno
Vhodná kosmetika

Dobrý den, Mám velmi rozšířené póry a černé tečky na bradě, nose a tvářích. Jelikož je mi nad 30 let, potřebuji pokožku taky chránit před stárnutím. Myslím, že nemám akné. Co byste mi prosím doporučili, čím začít? Děkuji, DH.

Re: Vhodná kosmetika

Odpovězeno na mail.

Nela Pospíšilová

odpovězeno
Vzkaz z WWW

prosím,jak bojovat s vnitřním akné ,hodně hrubá krupice na líčkách,po vypíchnutí se špatně hojí,co použít v salonu ,a co na domácí ošetření, děkuji za odpověd

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na tzv. krupičku na obličeji velmi dobře působí Beta peeů - AHA pro citlivou pokožku. Aplikujte v salonu jako peeling a pak už klasické ošetření aknózní pleti s dokonalým vyčištěním. Je dobré, aby si zákaznice aplikovala Beta peel i doma 1x za 10 dní. Přechodně může dojít k mírnému zhoršení stavu pleti, ale je to tím, že se pleť může očisťovat. Během používání Beta peel je dobré přestříkávat pleť několikrát denně Hydrogenia tonikum osvěžující (má hodně minerálů a příznivě působí na pleť). Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

Nová registrace

Dobrý den, minulý týden jsem se registrovala jako lékařka na Váš e-shop, moje registrace nebyla dosud potvrzena, proto se chci zeptat, zda mám pro úplnost dodat další údaje. Po zkontrolování zpětného emailu jsem zjistila, že jsem Vám uvedla své dívčí jméno - souhlasí se jménem na diplomu - zřejmě automatické vyplňování. Nyní se jmenuji Jana Tichá, pokud bude potřeba, dodám oddací list. Děkuji za odpověď! MUDr. Jana Tichá Přihlašovací jméno - janavoborska202@gmail.com

Vzkaz z WWW

Čím si mám ochránit kůží při plavání v bazénu, když chlor a chemie mi dráždí kůži? Červená a svědi, nejvíce krk a pak ruce i malé pupínky se tvoří. Moc děkuji za odpověď s pozdravem L.KOROTVICKOVA.

Vzkaz z WWW

Dobrý den, je mi 47 let a můj problém je, že mám každé ráno strašně mastnou pleť, ale i přes den, Nevím, jestli mám používat přípravky na mastnou nebo smíšenou pleť či na citlivou.. Mám větší póry , někdy černé tečky a občas i akné. Děkuji za radu.

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, ráda bych věděla zda vaše krémy obsahují phenoxyethanol, pokud ano tak proč. Děkuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrrý den, jedná se konzervační látkou zdravotně nezávadnou a uvedenou v Nařízení 1223/2009/ES. Maximální bezpečná koncentrace je 1 %, SynCare používá nejvýše 0,6 %. Látku používá SynCare v některých kosmetických přípravcích také proto, že má malý alergenní potenciál, a to na rozdíl od přírodních složek typu silic s rozsáhlým alergenním potenciálem. Především u dětí se jedná o značné riziko. Pokud chcete vyloučit klasické konzervační látky, doporučuji zvolit přípravky řady CPK BIO a CPK od SynCare. Děkujeme za dotaz

Nela Pospíšilová

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, Decongenesia sérum (113) se po třech měsících má dát pauza a případně, kdy opět mohu používat? Děkuji za odpověď . Jana M.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na letní období můžete sérum Decongenesia nahradit např. Sérem intenzivním hydratačním (135). Aplikuje se také pod krém. Ráno a večer. Nezapomínejte pleť chránit během léta vysokým ochranným faktorem, nejlépe Zinci sun SPF 50+ (256). Na podzim se opět můžete vrátit k sérum Decongenesia. Děkujeme za dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Spravny vyber

Dobry den..slo by mi prosim poradit..jaka Vase kosmetika by byla pro me nejvhodnejsi? Mam smisenou plet nekdy se sklony k cervenani a paleni...nekdy akne v T zone. Vek 38 let. Moc dekuji. Rada bych uz mela kosmetiku..ktera by mi vyhovovala. E.

Re: Spravny vyber

Dobrý den, je velice obtížné poradit správné kosmetické produkty, aniž bych viděla Vaši pleť. Budu vycházet z toho, že se jedná o citlivou pleť. Nejdůležitější je vždy správné čištění pleti. Bez toho nemá smysl jakákoliv další kosmetická péče. Očištění pleti: Micelární čisticí pěna (174) Dočištění pleti: Tonikum hydratační (151) Denní péče: Nicream (105) Noční peče: Noční krém 100% kyselina hyaluronová (186) Lokálně lze na projevy akné aplikovat Sérum pro aknózní pleť (123) - překryje se denním/nočním krémem. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Probiotika

Dobrý den, vzhledem k tomu, že již prodáváte několik doplňků stravy, ráda bych se zeptala, zda-li máte v plánu mít vlastní probiotika? Určitě bych je kupovala. Děkuji

Re: Probiotika

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Probiotika ovšem zatím v naší nabídce neplánujeme.

Jana Peterková

odpovězeno
Pleť se sklony k červenání + suchá a citlivá

Dobrý den, na radu kosmetičky jsem začala používat syncare. Ona bohužel následně na to po několika letech přešla k jansenss. Bohužel mi začala pravděpodobně po této kosmetice pleť rudnout. Mám ji suchou a citlivou. Do té doby jsem používala syncare hydratační krém s meruňkovým olejem, hydratační sérum, mycí gel hydratační a tonikum hydratační. Co byste mi prosím doporučili na pleť suchou,citlivou a nyní se sklonem k červenání a pálení? Přemýšlím o sadě rosacea ale jaké čistící prostředky na pleť? Děkuji

Re: Pleť se sklony k červenání + suchá a citlivá

Dobrý den, přípravky, které jste používala na ošetření suché a citlivé pleti jsou v pořádku. Můžete je klidně dále používat, když Vám vyhovují. Při objednávce si zkuste přidat na vyzkoušení vzorečky řady Renohyal (denní a noční) - (196,197) Děkujeme za Váš dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
folikulární kertóza

Dobrý den, jaké produkty mytí a péče by jste mi doporučili na folikulární keratózu na pažích. Moc děkuji Mia

Re: folikulární kertóza

Dobrý den, na folikulární keratózu doporučuji šetrné mytí Sensitive hydratační tělové šampon (172). Můžete častěji použít na postižená místa tělový peeling (177). Ošetřujte postižená místa Hydratačním tělovým balzámem (273). Jestliže nedojde ke zlepšení stavu pokožky, můžete kontaktovat naše democentrum: ambulance@syncare.cz. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi DERMABOTEXIN a DERMANEOXIN. Předem děkuji za odpověď

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, DermaNeoxin nahradi kosmetickou řadu DermaBotexin. DermaNeoxin je inovovaný.

Jana Peterková

odpovězeno
Dotaz k výrobku

Dobrý den, chci se zeptat jaký je obsah výrobků je v sadě dermaNEOXIN. Děkuji

Re: Dotaz k výrobku

Dobrý den, v sadě nejsou nijak zmenšovány obsahy. Denní krém DermaNeoxin 30ml, sérum 15 ml, čisticí emulze 120 ml. Děkujeme za dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Zralá pleť

Dobrý den, je mi 62 let uvažuji , že začnu používat krémy DermanNEOXIN denní a noční. Mají se používat samostatně nebo ještě si mám koupit jiný denní a noční krém. A které se hodí pro letní období a které pro zimní období. Děkuji

Re: Zralá pleť

Dobrý den, přípravky můžete používat i samostatně po důkladném vyčištění pleti nebo můžete ještě použít pod krémy DemaNeoxin sérum 18%. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dorý den, je mi 61 let. Vaše přípravky používám několik let. V zimě krémy renovia a v létě krémy s 100% kyselinou hyalurovou. Jaké krémy byse mi doporučili na zimu a léto pro intenzivnější péči.Krémy s kyselinou hyalurovou uvádíte 35+, Děkuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, věk je pouze orientační číslo. Důležitý je stav a aktuállní potřeby pleti. Jestliže Vám krémy vyhovují, není potřeba je měnit. Můžete přidat nějaké sérum pod krémy a zajistit třeba teď v létě intenzivnější hydrataci. Sérum intenzivní hydratační (135). Na zimní období můžete obměnit Sérum regenerační (134). Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Citlivá pleť

Dobrý den,mohu se zeptat kosmetika SynCare je vhodná i pro citlivou pleť?Nemám pleť suchou,jsem alergik,ale to jen v sezóně,kdy vše začíná kvést.

Re: Citlivá pleť

Dobrý den, naše dermokosmetika je vhodná i pro citlivou pleť. Důležité je vždy správné čištění pleti, aby přípravky správně působily. U každého našeho produktu je možnost zakoupení vzorku k vyzkoušení, abyste měla jakousi "jistotu", že přípravek bude splňovat Vaše požadavky. Jako začátek bych doporučila Nicream (105), který je vhodný i pro extrémně citlivou pleť. Jako čištění doporučuji Čisticí emulze (310) a dočištění Zklidňující a výživné tonikum (311). Děkujeme za Váš dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Doporučení

Dobrý den chtela bych se zeptat na doporučení vašich produktu, je mi 23 mam citlivou pleť, občas ekzem na víčkách a k tomu trochu akné a před namazanim krému pocit pnutí. A popřípadě v jakem pořadí produkty používat. Moc děkuji

Re: Doporučení

Dobrý den, doporučuji následující postup ošetření pro citlivou pleť : Odlíčení pleti - Čisticí emulze (310), dočištění pleti: Zklidňující a výživné tonikum (311) Denní ošetření pleti - Nicream (105) Noční péče : krém na mastnou a smíšenou pleť noční CPK (101) Děkujeme za Váš dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWWgalvanická žehlička

Dobrý den, je mi 42 let o poprosila bych doporučit přípravky pod galvanickou žehličku. _Děkuji

Re: Vzkaz z WWWgalvanická žehlička

Dobrý den, pod galvanickou žehličku mohu doporučit např. Sérum antioxidační (118), Sérum intenzivní hydratační (135) nebo třeba Sérum mořské liftingové (302). Sérum aplikujte na dokonale vyčištěnou pleť. Malé množství séra naneste na pleť a zapracujte galvanickou žehličkou. Děkujeme ze Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
otoky a tmavé prolapsy kolem očí

Dobrý den, mám tmavé prolapsy a zároveň otoky očního okolí, váčky., Operace proběhla před cca 7 lety. Na tyto dva problémy mám používat 104 nebo 307 ? Děkuji

Re: otoky a tmavé prolapsy kolem očí

Dobrý den, přípravky klidně můžete vrstvit, začala bych očním gelem, tenkou vrstvu a nechat vsáknout. Přetřít Oftaxylem. ještě bych doporučila zejména teď na jaře pročistit játra. Stačí Ostropestřec. Může to zmírnit tmavé kruhy pod očima. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Děkuji Vám za odpověď a jen se zeptám jestli se po emulzi a tonicum pleť umývá? Kejlová

Re: Vzkaz z WWW

Čisticí emulze odstraní nečistoty, popř. make-up. Potom se klidně můžete I nemusíte) umýt, otřít vodou, ale to poslední, co použijete před nanesením séra je zklidňující tonikum. Které necháte na pleti.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, trpím rosaceou. Mohu Vás požádat o doporučení produktů k čištění pleti a jaký použít krém? Děkuji Kejlová Jana

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, s touto pletí je potřeba zacházet jako s citlivou. Doporučuji na čištění Čisticí emulze (310), dočištění pleti a tonizace - Zklidňující a výživné tonikum (311). Pod krém použijte Decongenesia sérum (113). Potom krém Decongenesia CC krém (112). Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den,chtěla bych si zakoupit makeup na problematickou pleť. Ale netuším jaký odstín. Nikde jsem nenašla nějakou tabulku,kde by byly všechny odstíny. Mám světlejší pleť. Děkuji za informaci

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, na problematickou pleť máme dva odstíny make-upu. Odstín č. 403 je ten nejsvětlejší. Můžete si zakoupit vzorky na vyzkoušení na našem webu. Děkujeme za váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
otoky a tmavé prolapsy kolem očí

Dobrý den, mám prosbu ,jaké přípravky by jste mi doporučili. V roce 2016 jsem absolovala operaci dolních víček, Nicméně nyní se mi udělaly jakýsi tmavé prolapsy, ne kruhy ,ale prolapsy a i otoky. Pracuji celé dny i na PC. Jaké výrobky by mi pomohly ? Jak na otoky ,tak na ty tmavé prolapsy.Děkuji Dáša

Re: otoky a tmavé prolapsy kolem očí

Dobrý den, na tento problém doporučuji Oftaxyl (104).

Jana Peterková

odpovězeno
Jpooperacni mikrojizvy

Dobrý den, jak ošetřit a chránit jizvy v citlivých očních partiích, po čerstvé operaci? Mám na mysli slunce, hojení. Dostala jsem OphralmoFramykoin a Aescin. Děkuji renata

Re: Jpooperacni mikrojizvy

Dobrý den, na čerstvé jizvy určitě doporučuji aplikovat Keloderm (115)- čím čerstvější jizvy tím lepší regenerační účinek. Jinak na ochranu před sluncem určitě používejte faktor 50+. Velice tenkou vrstvu opalovacího krému na horní víčko. Zinci sun SPF 50+ (254). Děkujeme za dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Hydratace aknózní a zralé pleti

Dobrý den, ve 30 letech používám řadu přípravku na aknózní pleť. Díky Vám se mi pleť opravdu zlepšila a daří se mi dobrý stav pleti díky přípravkům udržovat. Každý večer pleť čistím Micerální pěnou, občas doplním Čistící gel anti-akné. Poté dočistím Tonikem a aplikuji Gel anti akné. Pokud se pleť zhorší, dočasně mažu pleť Gelem při aktivním akné + aplikuji ampule Antiacné. Také 2x denně aplikuji krém Sebunorm. 2x týdně týdně pak aplikuji liftingovou masku a galvanickou žehličku. Poslední dobou bojuji se sušší pletí, ale nerada bych použila přípravky, které by mohli být v rozporu léčby akné. Také začíná být pleť povadlá a lze vidět známky stárnutí. Je možné prosím doporučit proceduru, jak zkombinovat přípravky v péči o aknózní a zároveň zralou pleť? Ovšem tak, aby pokožka nezačala být přetížená různorodými přípravky. Ráda bych se také zeptala, zda je možné doporučit přípravky pod galvanickou žehličku? Předem děkuji.

Re: Hydratace aknózní a zralé pleti

Dobrý den, čištění pleti máte v pořádku, tady bych určitě pokračovala v tom, co používáte. Všechny přípravky, které dále používáte mohou mít za následek právě pocit vysušení pleti. Určitě vynechejte Sebunorm na nahraďte denním krémem Glycoretinal+C (162) - každodenní používání. Nepíšete, jestli se stále dělají zanícené vřidky nebo jen třeba černé tečky. Přestříkávejte pleť Hydrogenia tonikum osvěžující (175) - zajistí hydrataci během dne a zmírní pocit suchosti pleti. Gel při aktivní akné používejte opravdu jen cíleně na případné zanícené vřídky. Masku liftingovou při hormonální akné (149) používejte 2x týdně večer. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mohou se používat přípravky od Syncare v době těhotenství? Děkuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, jakékoliv kosmetické přípravy můžete s naprostým klidným svědomím používat v těhotenství. Kosmetické přípravky nepronikají do krevního řečiště. Jedná se o povrchové účinky kosmetických přípravků. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den chtěla jsem se zeptat tenhle výrobek jsem nenasla na vasich strankach a kdysi jsem ho objednavala oční mask a s chlorofylem pro výživu a zklidnění okolí očí či obsahuje retinol, dekuji za odpoved.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, místo tohoto výrobku nabízíme Oční masku liftingovou CPK (140). Neobsahuje Retinol.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, zaslali jste mi vzorek Psorican krému. Tento krém znám, vnučka ho používala na lupenku. Nyní máme jiný problém. Dcera se delší dobu než je doporučená (myslim 14 dni) mazala krémem na svrab, který obsahuje síru. Ale svrab neměla, jen se bála že se nakazila od přítele. Bohužel jí zůstala přesušená pokožka a vyrážka a nemúže se toho zbavit. Byl by tento krém vhodný nebo doporučíte jiný ? Dekuji za pomoc a přeji hezký den Zorićová Daniela (Nedaří se mi přihlášení na mobilu)

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, určitě můžete zkusit Prosikan. Na suchou podrážděnou pokožku dobře působí Sebucel (167)

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, jednou jsem jsi tady u vas objednala tenhle výrobek: Oční maska liftingová CPK(140), a potrebovala by jsem vedet či obsahuje retinol, když jsem dala vyhledat výrobek tak mi ho nenaslo. Dekuji za odpoved.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, výrobek neobsahuje retinol. Přesné složení výrobku najdete vždy u výrobku Složení INCI.

Jana Peterková

odpovězeno
Dotaz

Dobrý den, ráda bych se poradila, jaké produkty bych měla používat. Je mi 29 let a v minulosti jsem dlouhodobě bojovala s tvorbou akné. Po pár letech relativně dobrého stavu se mi objevila periorální dermatitida, kterou léčím dle rad kožního doktora. Po léčbě bych chtěla přejít na kosmetiku SynCare. Mám citlivou pleť, místy suchou, ale zároveň mastnou (čelo, brada). Akné se mi tvoří v závislosti na cyklu a stresu, především na bradě. Děkuji za rady.

Re: Dotaz

Dobrý den, základem správné péče o pleť je správné čištění - doporučuji Micelární čisticí pěna (174) - čištění pleti, Tonikum hydratační (151) - dočištění a tonizace. Denní péče Nicream (105), noční péče krém na mastnou a smíšenou pleť noční CPK (101). V případě, že se objeví periorální dermatitida, použijte ještě pod krém Perioderm krém (263). Pokud se začne objevovat akné, tak aplikujte pod krém Sérum pro aknózní pleť (123). Vždy je nutné reagovat na aktuální potřeby a stav pleti a podle toho přizpůsobit kosmetické přípravky. Děkujeme za dotaz

Jana Peterková

odpovězeno
Výhradní zastoupení

Dobrý den, zajímalo by mě, které salony v Praze mají výhradní zastoupení Syncare. Předem moc děkuji!

Re: Výhradní zastoupení

Dobrý den, slony si můžete najít na našich webových stránkách "kosmetické salony, lékaři a lékárny" https://www.syncare.cz/salon-lekarna/

Jana Peterková

odpovězeno
Krém periederm využití

Dobrý den, je krém periederm vhodný i na akné. JE pro mě těžké rozlišit, zda mám periorální dermatitidu a nebo akné. A nevím, jak to poznat, nejsem si stopro jistá, možná je to mix. Radši bych asi byla, kdyby to bylo akné, je i tak krém periederm na to vhodný resp pomůže? Děkuji

Re: Krém periederm využití

Dobrý den, přípravek Perioderm obsahuje Zinek a Magnezium, přípravek akné určitě nezhorší. V případě zanícených míst určitě doporučuji spíše přípravky určené na akné. Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Výběr vhodných produktů

Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem vhodných produktů. Jsem tři měsíce po porodu. Problémy s pletí mám dlouhodobé. Pleť je spíše sušší, ale se sklonem k tvorbě akné. Vzhledem k tendenci vysušování mi nesedí většina přípravků proti akné, často se mi stává, že hydratační přípravky mi zase pleť zanáší a tím se problém s akné prohlubuje. Používám vaši micelární čistící pěnu (hydratační). Které další přípravky byste mi doporučili? Děkuji za odpověď.

Re: Výběr vhodných produktů

Dobrý den, doporučuji následující postup ošetření. Určitě vynechejte veškeré přípravky s obsahem alkoholu. Čisticí a odličovací mléko (171), promasírujte jím pleť, nechejte malou chvilku působit a odstaňte Micelární tonikum anti-akné (126). Přestříkejte Hydrogenia tonikum osvěžující (175). Aplikujte Glycoretinal+C krém (162). Na ložiska aktivního akné můžete použít Gel pří aktivní akné (122) - pouze lokálně na postižená místa.! Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mám 62 let a rozhodla jsem se vrátit k používání kosmetiky Syncare, ale nevím si rady s tím, který výrobek bych si měla objednat. Měla bych zájem o denní a noční krém. taky nějaké sérum na oční vrásky a tonikum. Mám normální pleť. Byla bych ráda, kdybych dostala radu, jaké mám používat přípravky s ohledem na můj věk. Děkuji S pozdravem Svatava Pavlíková

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, základem každé péče je správné čištění. Nezapomínejte používat jak čisticí prostředek tak tonizaci. Doporučuji Čisticí a odličovací mlék (171) a Tonikum hydratační (151). Na jarní/letní období navrhuji Hydratační gel (121) - jako sérum pod denní a noční krém. Denní /noční péče RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová (196, 197). Můžete přidat i oční krém z této řady RenoHyal A 100% kyselina hyaluronová (198). Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
galvanoterapie

Prosím o doporučení přípravků při galvanoterapii

Re: galvanoterapie

Dobrý den, při jakékoliv práci s galvanickou žehličkou je potřeba používat Gel pod galvaniku a ultrazvuk (520). Na Váš mail Vám zasílám seznam sér vhodných pro galvaniku. Děkujeme za Váš dotaz.

Nela Pospíšilová

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mnoho let používám vaši kosmetiku a mám s ní dobré zkušenosti. Mám extrémně suchou pleť a osvědčil se mi Sebucel krém. Ovšem poslední dobou mám také velké potíže s akné, které začaly asi rok od porodu prvního dítěte a trvají stále. Zejména v souvislosti s menstruačním cyklem, ale přetrvávají velkou část měsíce v oblasti T-zóny a zbytek obličeje stále extrémě suchý, šupinkující. Můžete mi prosím poradit, co jiného než Sebucel, oční sérum, občasně peeling a hydratační masku bych měla používat? Děkuji za odpověď, hezký den.

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, hormonální změny se obvykle objeví na pleti. Je potřeba pracovat s pletí, dle aktuálního stavu. Když se objeví zanícené pupínky, nepoužívat Sebucel, ale nasadit přípravky mírnící tyto problémy a naopak. Doporučuji kombinaci následujících produktů: Micelární čisticí pěna (174) - čištění, dočištění Tonikum hydratační (151) Denní péče : Nicream (105), pod krém na místa s výskytem případného akné Gel při aktivní akné (122). Jestliže není výskyt akné, tak aplikujte pod krém Hydratační gel (121). Noční péče 100% kyselina hyaluronová noční krém (186). 2x do týdne aplikujte Maska liftingová při hormonální akné (149) - vmasírovat do pleti a nechat působit Děkujeme za dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Dotaz

Dobrý den, pracuji s Vaší úžasnou kosmetikou a potřebovala bych radu. Klientka 34 let má půlroční dítě a je opět těhotná. V horní části zad má bolestivé aknózní výsevy (pravděpodobně tedy hormonální, dočasné). Můžete mi poradit, co doporučit pro úlevu? Děkuji Yvona Černíková

Re: Dotaz

Dobrý den, na záda můžete používat jakékoliv přípravky pro péči o pleť. Nezapomínejte na důkladné čištění. Mám dobré zkušenosti s Čisticí micelární pěnou (174). V kosmetickém salonu můžete na zádech pracovat, tak jako na obličeji. Hloubkové čištění bude určitě přínosem. Není vhodné nosit neprodyšné oblečení, raději z přírodních materiálů. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Aknózní pleť

Dobrý den, je mi 24 let a od doby co studuji na vysoké škole mám problémy s akné. Všímám si, že výsev pupínků je hodně vázaný na stres ze zkoušek, ale také na můj menstruační cyklus. Nejvíce se mi akné tvoří na tvářích, kde už mám i trochu flíčky z předešlých pupínků. Do teď jsem používala řadu effaclar od La roche p., nejspíš to trochu pomohlo, ale ráda bych našla něco, co mé pléti pomůže více. Mohli byste mi prosím doporučit, jaké přípravky od Vás zakoupit? Děkuji

Re: Aknózní pleť

Dobrý den, stav na obličeji vždy odráží to, co se odehrává v těle. Přesně jak píšete zhoršení stavu je obvykle vidět při stresovém období nebo v období hormonálních změn. Vždy doporučuji pleť správně čistit. To je to nejdůležitější, co pro ni můžete udělat. Micelární čisticí pěna (174), popř. Čisticí mléko anti-akné (169). Dočistit Tonikum hydratační (151). Na dokonale očištěnou pleť aplikujte Sérum pro aknózní pleť (123). Vetřete a nechejte vstřebat. Kryjte denním krémem GlycoRetinal C (162). Na večer aplikujte také sérum a kryjte nočním krémem Krém na mastnou a smíšenou pleť noční CPK (101). Alespoň dvakrát do týdne můžete použít Maska liftingová při hormonální akné (149). Doporučuji ještě doplněk stravy AkneNorm (919). Bylo by dobré navštívit alespoň jednou do měsíce kosmetičku, která by pleť hloubkově vyčistila. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, používám vaši kosmetiku a chtěla bych se zeptat, zda máte denní krém (pro 35+) s ochranným faktorem SPF, jedná se mi o každodenní použití v létě. Děkuji Koukalová

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, všechny naše denní krémy obsahují UV filtr. Při výběru vhodného krému je důležitý aktuální stav pleti. (suchá, citlivá, aknózní atd.). Doporučuji 100% denní krém kyselina hyaluronová (190), v případě sušší a citlivější pleti RenoHyal C 100% kyselina hyaluronová (196). Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
zouinka18082010@gmail.com

Dobrý den, chtěla bych si u vás zakoupit přípravky ke galvanické žehličce. Je mi 60 let a tak bych chtěla něco výživného, na vrásky, hydratačni. A gel vodivý. A zda by jste mi mohly napsat, jak správně vše používat.Dekuji za odpoved

Re: zouinka18082010@gmail.com

Dobrý den, vodivý gel pod galvaniku a ultrazvuk je u nás prodejný bohužel pouze profesionálům. Jako malospotřebitel tento produkt na naše webu nenajdete. Proto doporučuji k zajištění vodivosti a skluznosti galvanické žehličky použít Hydratační gel (121). Jako Sérum doporučuji Sérum intenzivní hydratační (135) nebo Sérum mořské liftingové (302). Na důkladně očistěnou pokožku nanesete pár kapek séra. Jemně vmasírujete a přetřete větší vrstvou Hydratačního gelu (121). Poté již můžete galvanickou žehličkou krouživými pohyby zapracovávat do pokožky. Zbytky Hydratačního gelu raději vmasírujte do pokožky, byla by škoda ho otírat. Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

odpovězeno
Strašná reakce na přípravky Syncare

Dobrý den, velmi mě to mrzí, ale zakoupila jsem si několik přípravků na aknózní a mastnou pleť. Po používání několika málo dní mám pleť absolutně katastrofální. Boláky (akne) které jsem neměla ani v pubertě, pleť pálí, svědí a postupně se loupe. Momentálně už používám zpět svou řadu od Vichy a stav se pomalu lepší, jen jsem do toho investovala spoustu peněz a tak mu to dost mrzí. Máte informace že by měl někdo takovéhle reakce?

Re: Strašná reakce na přípravky Syncare

Dobrý den, mrzí nás, že máte tak špatnou zkušenost. Naše produkty jsou vyvíjeny spolu s našimi předními dermatology, profesionály v oboru, kteří dále produkty využívají ve svých dermatologických ordinacích. Nikde jsem nenašla Váš dotaz, jaké postupy ošetření zvolit v případě Vašeho problému. Neznám ani výrobky, které jste si zakoupila a jak jste je aplikovala. Z tohoto důvodu nejsem schopna odborně poradit nebo zjisti, co mohlo způsobit zhoršení pleti. U nás je vždy možnost konzultovat postupy ošetření buď přímo na firmě nebo navštívit naše dermatologické centrum. Od doby, co pracuji ve firmě jsem se nesetkala s reakcí o které píšete.

Jana Peterková

Re: Strašná reakce na přípravky Syncare

Dobrý den, z vaší reakce není patrné, o jaké přípravky se jedná. Obecně se však přípravky pro akné prodávají nejen v salonech, ale také v lékárnách již přibližně 20 let. Kdyby nebyly kvalitní, tak zákazníky opakovaně nenacházejí. Doporučuje je také naše kožní lékařka doc. Rulcová v naší ordinaci. To je zřejmě největší odbornice na akné v Česku a ordinaci máme stále plnou. Nic ale nedá vyloučit. Tvorba šupin a k tomu nově vznikající ložiska nejsou typické, mohlo se také jednat o iritační či alergickou reakci. Pokud se vám nyní již pleť upravila, tak už to nelze objektivizovat, například fotografiemi. Vždy novým zákazníkům doporučujeme vyzkoušet nejdříve vzorečky, které jsou u akné řady prakticky u všech přípravků. S omluvou Petr Svoboda

Petr Svoboda

odpovězeno
dotaz na produkt Zdenka Škrabánková

Jsem senior ,68 let mám ráda přírodní kosmetiku a péči. Dříve jsem chodila na kosmetiku a používala produkty Naobay Origin,ale potom jsem přešla k jiné kosmetičce s produkty Syncare,více než rok ,chodím na pravidelné ošetření.Vyzkoušela jsem vzorek Renovia day a následne jsem si u vás objednala . Teď po 3 použití ráno mám pleť podrážděnou ,stahující na tvářích . /věřím na svůj vnitřní hlas,ať se vám to zdá nepravděpodobné,že látky v tomto krému nejsou pro mne vhodné.Jak se mám teď o svou pleť postarat ? Je možné tento krém vrátit a vybrat jiný-v poslední době jsem používala Krém na suchou pelt CPK a docela to ušlo. Když jsem byla u Krásy na míru-Naobay,bylo mi umožněno nevhodný minimálně použitý krém vrátit a vybrat jiný

Re: dotaz na produkt Zdenka Škrabánková

Dobrý den, krém můžete bez udání důvodu vrátit. Měl by být minimálně použitý. Jestliže jste ho kupovala přes náš e-shop, prosíme o dodání faktury za nákup a vyplnění formuláře pro odstoupení od smlouvy bez udání důvod. Vše prosím poslat na naši adresu do Brna, Trnkova 117g. Píšete, že máte podrážděnou pleť s pocit suchosti. V tomto případě doporučuji pro zklidnění pleti a obnovení kožní bariéry Sebucel krém BIO (103). Až se pleť opět zklidní, tak klidně můžete zase používat řadu pro suchou pleť (204, 201).

Jana Peterková

odpovězeno
zralá pleť - správný výběr krému

Dobrý den, je mi 63 let a moje kosmetička mi doporučila krém ILUMENIA. Připadá mi, že ám po použití tohoto krému pleť suchou. Poradíte mi, jaké Vaše krémy používat, případně, zda lze použít pod krém ILUMENIA nějaké sérum? Děkuji za odpověď.

Re: zralá pleť - správný výběr krému

Dobrý den, Ilumeina je velice dobrý krém. jestliže máte pocit suchosti pleti, doporučuji ještě pod krém Hydratační gel (121). Jinak pro Vaši pleť je dobrá řada Renovia - denní, noční a oční péče. (117, 100, 139). Děkujeme za Váš dotaz.

Jana Peterková

<< 3 | 4 | 5 |

6

| 7 | 8 | 9 | >>