Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Co potřebuje pleť muže? Čisticí gel pro domácí péči i na cesty, který NEPODRÁŽDÍ POKOŽKU.

Co potřebuje pleť muže? Čisticí gel pro domácí péči i na cesty, který NEPODRÁŽDÍ POKOŽKU.

MUŽI CHTĚJÍ PEČOVAT O PLEŤ PRÁVĚ TAK JAKO ŽENY – KOSMETIKA SYNCARE NA TO PAMATUJE

Když sečteme muže, kteří se pravidelně holí, a muže, kteří nosí vousy, nemusíme dlouho přemýšlet nad výsledkem. Jsou to dohromady všichni muži.

A hledáme-li jeden společný kosmetický úkon, který potřebují obě skupiny, pak je to ŠETRNÉ ČIŠTĚNÍ PLETI, včetně čištění případného plnovousu.

OPATRNĚ S MÝDLY

Souhlasíte s námi, že klasická pevná mýdla na pleť nepatří? Dnes se již ustupuje i od tekutých mýdel pro mytí obličeje. Pravidelné holení pánské pleti navíc zvyšuje její citlivost, a co více – vysušuje ji!

I PLNOVOUS VYŽADUJE ŠETRNÉ MYTÍ

Vousy, zvláště delší, vytvářejí vhodné podmínky pro zachycení nečistot. Ty nepříznivě působí především na strukturu vousů a neprospívají ani pokožce. Jenže s vousy je to podobné jako s vlasy, nemají rády intenzivní šampony, a to nejhorší, čím je můžeme umývat, je klasické pevné mýdlo.

JAK SPRÁVNĚ ČISTIT PÁNSKOU PLEŤ

Ať je muž právě hladce oholený, nebo nosí plnovous, zásada pro čištění je vždy stejná – vhodně umýt maz a nečistoty, zjemnit, šetrně hydratovat, ale nepodráždit. Právě takové vlastnosti má Čisticí gel MAN, který značka SynCare představila v září 2021.

JEDNODUCHÁ, ALE ÚČINNÁ PÉČE O PLEŤ MUŽŮ

Většina mužů již dnes vyžaduje stejně účinnou kosmetickou péči, jaká je poskytována ženám. Avšak, bohužel, moderní muž má stále méně času. I proto SynCare nabízí ucelenou řadu tří přípravku Čisticí gel MAN, Balzám po holení a Pánský výživný krém, která je dále rozšířena o přípravky pro citlivou pleť. Balení jsou uzpůsobena také podmínkám „mužů věčně na cestách“, ale v nabídce jsou rovněž salonní obje

Zpět na přehled článků