Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Cena Estée Lauder pro FGF-2 surovinu, na jejímž vývoji se podíleli odborníci SynCare

Cena Estée Lauder pro FGF-2 surovinu, na jejímž vývoji se podíleli odborníci SynCare

Jsme na hrdí na to, že odborníci SynCare se podíleli na vývoji látky, která získala prestižní ocenění na světové výstavě kosmetických surovin in-cosmetics Global 2024 v Paříži.

Oceněná surovina FGF2-STAB® patří do skupiny přirozených faktorů, které, kromě řady dalších funkcí, podporují mladiství vzhled pleti.

Kdo by netoužil po věčně krásné pleti bez vrásek

I proto se v roce 2016 spojila mladá a dynamicky se rozvíjející společnost Enantis s odborníky SynCare a přizvala je k spolupráci na ověřování vlastností nově vyvíjené suroviny pro kosmetiku a lékařství. Řešitelským tým se tak postupně rozšířil o dr. Svobodu, doc. Rulcovou a Ing. Havlíkovou.

Projekt byl podpořen z fondů EU

O kvalitě vývoje svědčí skutečnost, že Společnot Enantis získala podporu ze strukturální fondů EU. Úspěšný projekt nese název: Využití regeneračního a „anti-aging“ potenciálu stabilního fibroblastového růstového faktoru 2 v kosmetice.

Enantis_11713456385859

Mladí dokázali vyvinout surovinu pro mladistvý vzhled

Je pozoruhodné, že odborníci společnosti Enantis jsou velmi mladí, a přesto nejen dovedli do úspěšného konce vývoj proteinu FGF2-STAB®, ale dokázali získat přestižní ocenění v pro významné inovativní produkty BRKTHRU VOICES v rámci in-cosmetics Global 2024 v Paříži. Je vidět, že se Česká republika v Evropě neztrácí a má druhým co nabídnout.

Značka SynCare je první českou kosmetickou firmou, která oceněnou surovinu začala používat

Je logické, že díky spolupráci na vývojovém projektu získala značka SynCare exkluzivní přístup k mimořádné surovině FGF2-STAB®, která přináší pleti tyto výhody:

  • přímý účinek proti stárnutí podporu aktivity fibroblastů

  • výrazné zjemnění pleti

  • omezení tvorby vrásek

  • zvýšení hydratace pleti

Syncare využívá revoluční FGF2-STAB® (INCI: Sh-Polypeptide-1) v krému pro citlivou pleť NICREAM a v PeptiVIA regeneračním séru.

foto-105foto-301

Zpět na přehled článků