Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

NOVINKA NICREAM krém

Vyzkoušejte inovaci měsíce dubna - NICREAM krém.

Základní popis: NICREAM krém patří k výrobkům s dlouhou historií u značky SynCare. Jeho původní varianta byla uvedena na trh v roce 2001, a od té doby prošel řadou inovací. Přesto, nebo právě proto, se jedná o jeden z nejprodávanějších přípravků dermokosmetiky SynCare. Je určený především pro denní péči o velmi citlivou pleť, ale našel si cestu k pokožce dětí nebo zralé pleti. Jeho unikátnost spočívá v tom, že se jedná tak zvanou dvojnou emulzi, někdy označovanou jako krém v krému. Vnější fázi tvoří voda, v níž jsou rozptýleny tukové kapky, do nichž jsou uzavřeny další vodné kapky s aktivními látkami, pronikajícími hluboko do pokožky. Krém má bohatou texturu, a přitom se snadno vstřebává.

Účinek přípravku: NICREAM krém s rostlinnými kmenovými buňkami (105) obsahuje dvě hlavní účinné látky - rostlinné kmenové buňky z madagaskarského keře Sigesbeckia orienatlis a biogenní růstové faktory, které podporují regeneraci pokožky a zklidňují ji. Krém má SPF 10.

Použití: Nanáší se 2x denně, nelépe ráno a večer.

Konzervační látky: fenoxyetanol

Účinné látky: rostlinné kmenové buňky (Sigesbeckia Orientalis Extract) - potlačuje citlivost pleti, regeneruje, růstový biogenní epidermální faktor (Sh-Polypetide-1) - regenerační účinek, zázvorový extrakt (Radix Zingeberis Oil) - zklidňující vlastnosti, vitamin B5 (Panthenol) - regeneruje

Zpět na přehled článků