Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Ovocný koktejl šetrných AHA kyselin pro omlazení pleti po celý rok

Ovocný koktejl šetrných AHA kyselin pro omlazení pleti po celý rok

Kdo by neznal ovocné kyseliny a jejich příznivý účinek na pleť. Jak říká přední česká dermatoložka, docentka Rulcová: „Ovocné kyseliny dokáží s pletí zázraky, jen vyžadují respekt při zacházení.“

Jednou z nevýhod klasického ovocného AHA peelingu jsou omezené možnosti profesionální použití v zimě a v létě. Jenže SynCare chce dát pleti to nejlepší po celý rok. A proto specialisté SynCare vyvinuli nový přípravek G20 AHA PhytoHYAL, který je doslova nabitý šetrnými ovocnými kyselinami v čele s kyselinou laktobionovou a ferulovou. Již není nutné čekat na jarní teploty.

Kdo chce využívat mimořádný omlazující, zesvětlující a zjemňující účinek ovocných kyselin má možnost si zvolit G20 AHA PhytoHYAL. Jistě příznivou zprávou je, že pro tento typ peelingu není nutná speciální předpříprava ani neutralizace po ošetření. Sluníčka se také nemusíte bát. Stačí jen běžná denní ochrana, například NICREAM krémem. Ptáte se komu určena je nová kúra AHA peelingu G20 AHA PhytoHYAL? Všem, kteří cítí potřebu regenerace pleti, udržení její optimální elasticity a prevence stárnutí. G20 AHA PhytoHYAL je k pleti šetrný, a proto ho doporučujeme také pro citlivou pleť, u kterých nemusí být klasické AHA peelingy vhodné.

Více informací o produktu

564-2

Zpět na přehled článků