Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Vitamin C ze šípkového extraktu a mořský kolagen pro přirozenou regeneraci pleti

Vitamin C ze šípkového extraktu a mořský kolagen pro přirozenou regeneraci pleti

SÍLA ŠÍPKOVÉHO EXTRAKTU S VITAMINEM C A MOŘSKÉHO KOLAGENU
PRO JARNÍ INTENZIVNÍ REGENERACE PLETI

NeoVitalia regenerační krém – dopřejte své pleti intenzivní noční péči

 

•       Noční krém, který DOPLŇUJE denní péči ILUMENIA rozjasňujícím krémem.

•       Přirozeně REGENERUJE pokožku.

•       OBNOVUJE vláčnost a jemnost pleti.

•       Intenzivně HYDRATUJE.

•       Působí PROTI SUCHÉ PLETI.

•       POVZBUZUJE pokožku po náročném dni.

•       Aktivně působí PROTI VRÁSKÁM a OCHABNUTÍ PLETI.

A TO VŠE DÍKY oligo mořskému kolagenu, vitaminu C z extraktu šípků, makadamiovému a arganovému oleji a antioxidačnímu enzymu SOD.

Použití: Ideální je kombinovat ILUMENIA rozjasňující krém (193) přes den s NeoVitalia regeneračním krémem (194) přes noc. Před aplikací krému doporučujeme pleť tonizovat například Zklidňujícím a výživným tonikem (311) a nanést některé ze sér s regeneračními a výživnými účinky. Vhodné je například Sérum antioxidační (118), RELIFT VOLUME sérum (102), případně Micro Ampoules Pro Elasticity Vitamin C (3118) nebo Sérum regenerační CPK (134)

Pro salonní péči je NeoVitalia regenerační krém (194) vhodná za závěr ošetření a lze ji doporučit pro všechny postupy ošetření pleti +35, +55 nebo pro citlivou pleť.

Účinné látky:
Mořský oligo kolagen, INCI: Collagen – nízkomolekulární kolagen, který proniká snadněji do kůže.
Šípkový extrakt CO2, INCI: Rosa Canina Seed Extract, Rosa Moschata Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract – šetrný extrakt dvou typů růží šípkový s uchováním vitaminu C. Stabilizace je zajištěna přidáním malého množství rozmarýnové silice.
DISMUTIN BT®, INCI: Superoxide Dismutase – silný antioxidační enzym. Likviduje nežádoucí volné kyslíkové radikál,  brání projevům stárnutí pleti a působí proti pigmentacím.
Směs makadamiového a arganového oleje: INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil – vybrané rostlinné oleje s výživnými a ochrannými účinky na pleť.

194_krabicka

Zpět na přehled článků