Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Pro účinné a dlouhodobé osvěžení pleti v horkých dnech + SOUTĚŽ

DSCF9141Minerálky ve spreji jsou velmi populární, a to zejména v letním období. SynCare má v nabídce originální mineralizovanou vodu HYDROGENIA biominerální tonikum ve spreji, která nejen pleť osvěžuje v parném létě, ale současně jí dodává biologicky důležité složky, jakými jsou hořčík, vápník, draslík a pantenol. Přípravek je nabízen v balení ve spreji o objemu 150 ml a 50 ml, které se snadno vejde i do malé kabelky nebo do kapsy.

Osvěžení pokožky, která je přehřátá a nadměrně se potí, pomocí HYDROGENIA biominerálního tonika ve spreji vede nejen k povzbuzení a ochlazení pokožky, ale obnovuje potřebnou iontovou rovnováhu, která se pocením vytrácí. Účinku rovněž napomáhá extrakt z alpské horské sněžné řasy. Kdykoli cítíte únavu pleti, potíte se, ztrácíte pozornost nebo potřebujete jen osvěžit, je vhodné aplikovat několik dávek HYDROGENIA biominerálního tonika ve spreji na obličej, případně také na krk, dekolt nebo ruce až po lokty. Tento přípravek nahrazuje i klasické tonikum, proto se, nejen v letním období, hodí pro tonizaci pleti v rámci domácí péče i profesionálního kosmetického ošetření.

Zapojte se do SOUTĚŽE o 5x HYDROGENIA biominerální tonikum ve spreji 50ml + Antiperspirant Soft Body Roll-on. Soutěžit můžete u příspěvku na naší facebookové stránce.

Zpět na přehled článků