Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Bojujte s pocením, ale BEZ HLINÍKU A ETANOLU

Bojujte s pocením, ale BEZ HLINÍKU A ETANOLU

SynCare má účinný kombinovaný antiperspirant s deodorantem, který je BEZ HLINITÝCH SOLÍ  A ETANOLU. Antiperspiranty patří k moderní době. NIKDO SE DNES NEMUSÍ ZBYTEČNĚ POTIT. SynCare antiperspirant uvítáte nejen v létě, ale také při jakémkoli náročnějším cvičení, při sportu, turistice či při společenských událostech. Když se nechcete zbytečně potit a také pro svěží pocit, nezapomeňte na antiperspirant. Abyste zbytečně nedráždili pokožku, volte přípravky bez hliníku i alkoholu. Takový je kombinovaný antiperspirant s deodorantem SynCare.

Nedrážděte vaši pokožku hlinitými solemi a etanolem!

Antiperspirační účinek – proti pocení – je u antiperspirantů často zajišťován solemi hliníků, které mají stahující účinek na vývody potních žláz. Výsledek je rychlý – po určitou dobu se nepotíte. Avšak chemický prvek hliník je v posledních letech v hledáčku toxikologů z důvodu možných nežádoucí účinků na zdraví člověka.

V antiperspirantu Soft Body Roll-On žádný hliník není, a přesto skvěle omezuje pocení. Navíc jsme vyloučili také etanol. Udělalali jsme vše pro bezpečí vaší pokožky a současně, aby vaše pokožka byla stále voňavá a svěží.

A pokud se přece jen zapotíte, osvěžující sprchu vám po sportu zpříjemní tělový šampon s kyselinou hyaluronovou. Jemně tělo provoní a spolu s balzámem vyhladí pokožku.

Kombinace extraktu zeleného čaje a šetrné antimikrobiální složky omezuje růst mikrobů, jejichž rozkladná aktivita v místě pocení je hlavní příčinou nepříjemného pachu.

Antiperspirant Soft Body Roll-On mohou používat také děti.

Dermatologické testy prokázaly, že antiperspirantSoft Body Roll-On je nedráždivý pro pokožku, a tudíž jej mohou bezpečně používat všechny věkové kategorie, včetně dětí.

 

118

Antiperspirant Soft Body Roll-on

  • bez hliníku
  • bez etanolu
  • působí také jako deodorant
  • nezanechává bílé skvrny
  • účinek přetrvává až 24 hodin

Více informací 

 

 

 

 

 

  

Zpět na přehled článků