Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

ÚČINNÉ ŘEŠENÍ ZTRÁTY VLASŮ NEMUSÍ BÝT NÁKLADNÉ

ÚČINNÉ ŘEŠENÍ ZTRÁTY VLASŮ NEMUSÍ BÝT NÁKLADNÉ

TRICHOMELATONIN OMEZUJE ZTRÁTU VLASŮ A UDRŽUJE JEJICH NORMÁLNÍ RŮST

MELATONIN A SILNÝ ANTIOXIDANT V BOJI PROTI ZTRÁTĚ VLASŮ

•       TrichoMELATONIN je ŠETRNÝ vlasový roztok.

•       Účinně OMEZUJE ztrátu vlasů.

•       UDRŽUJE normální růstový cyklus vlasů.

•       Působí jako PREVENCE ztráty vlasů.

•       Má CHRONOBIOLOGICKÝ účinek na vlasy.

•       OCHRANA před poškozením vlasové cibulky po barvení a po trvalé.

•       Je BEZPEČNÝ při dlouhodobé aplikaci.

•       Je vhodný PRO ŽENY I MUŽE.

A TO VŠE DÍKY MELATONINUa DIAMINOPYRIMIDIN OXIDU, které příznivě působí na normální růst vlasů.

Doporučení přípravku pro jednotlivé problémy vlasů:

Plošná (difuzní) ztráta vlasů: Je častější u žen. Nejběžnější je androgenní alopecie, při které se s každým dalším cyklem zkracuje růstová fáze vlasu. Vlasy se stávají tenčí a kratší.

Ohraničená (lokalizovaná) ztráta vlasů: Typická jsou okrouhlá lysá ložiska. Současně mohou být postiženy nehty rýhováním a dolíčkováním.

Ústup vlasové hranice: Je charakteristický zejména pro může. Linie růstu vlasů ustupuje z čela směrem k týlu. Ústup je nerovnoměrný
a rychlejší bývá na bocích – vznikají kouty.

Upozornění:
Přípravek je určen pro udržení normálního růstu vlasů a pro omezení jejich ztráty. Nenahrazuje léčbu patologického stavu a současně neobnoví růstů vlasů v místech, kde vlasy již nerostou.

Základní popis a balení:

TrichoMELATONIN (912) představuje vodně–alkoholický roztok účinný látek. Přípravek se snadno dávkuje z obalu 30 ml s airless pumpičkou. Přípravek NEOBSAHUJE KONZERVAČNÍ LÁTKY.

Použití:  1. měsíc: 6 dnů v týdnu 1x denně večer se pečlivě vmasíruje do pokožky skalpu v oblasti výstupu vlasů z pokožky.    2. a 3. měsíc: Přípravek se používá od den.

Kombinace – doporučujeme současné podání TrichaVITU – 1 tbl./den. V salonní praxi nebo v dermatologické ambulanci je vhodné zvážit kombinaci s rollerovou mezoterapií přípravkem MezoTRICHIX. Přípravek MezoTRICHIX je prodejný pouze lékařům kosmetičkám s certifikátem a lze jej objednat po telefonické domluvě.

Kombinace – doporučujeme současné podání TrichaVITU – 1 tbl./den. V salonní praxi nebo v dermatologické ambulanci je vhodné zvážit kombinaci s rollerovou mezoterapií přípravkem MezoTRICHIX. Přípravek MezoTRICHIX je prodejný

pouze lékařům kosmetičkám s certifikátem a lze jej objednat po telefonické domluvě.

Účinné látky:
Melatonin, INCI: Melatonin – je silný antioxidant s hormonálními funkcemi, který se tvoří v mezimozku v šišince. Reguluje denní rytmus, a proto se někdy označuje jako regulátor nálady. U vlasů ovlivňuje vlasový cyklus a brání působení volných kyslíkových, které nepříznivě působí na strukturu vlasové cibulky.

Diaminopyrimidin oxid, INCI: Diaminopyrimidine Oxide – strukturně je podobný léčivu pro léčbu alopecie – minoxidilu. Podporuje výživu vlasové cibulky, omezuje vazivovatění vlasové pochvy a udržuje vlas v dobré kondici.

912_2021

Zpět na přehled článků